70 vuotisjuhlatapahtuma

2011-01-01

Elintarvikealan askelmerkit ilmastosta suolistoon

 

ELINTARVIKETIETEIDEN SEURAN 70-VUOTISJUHLATAPAHTUMA

TORTAINA 2.11.2017

Ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus Hanasaari, Hanasaarenranta 5, Espoo

 

 

OHJELMA

Business-lounas 12.30 alkaen

Kuulumisten vaihtoa & verkostoitumista, näyttelyyn tutustuminen

 

JUHLASEMINAARI KLO 14.00 ALKAEN

Puheenjohtaja Heikki Manner, Jovant Oy

 

14.05‒14.45    ILMASTONMUUTOKSEN VOITTAJAT JA HÄVIÄJÄT,

MITEN KÄY SUOMEN?

Kehityspäällikkö Lea Saukkonen, Ilmatieteenlaitos

 

14.45‒15.25    MILLÄ KEINOILLA RUOKAKETJUN

TOIMINTAVARMUUS TAATAAN TULEVAISUUDESSA?

Valmiuspäällikkö Aili Kähkönen

Elintarvikehuoltosektorin poolit

 

15.25‒15.55 Näyttelyyn tutustuminen ja kahvit

 

15.55‒16.35 HUOMISEN ELINTARVIKETALOUS

Professori Kaisa Poutanen, VTT Oy

 

16.35‒17.15 UUDEN AIKAKAUDEN TEHDAS

Projektijohtaja Jukka Partti, Valio Oy

 

17.15‒17.55 TERVEYDEKSI – SUOLISTON MIKROBIT

Professori Riitta Korpela, Helsingin yliopisto

 

 

Illallisbuffet & iltajuhla klo 18 alkaen

 

 

Ilmoittautuminen ja lisätietoja lipuista: https://www.lyyti.in/ETS_70