Elintarviketieteiden Seura ry julkaisee Kehittyvä Elintarvike -lehteä.

Kehittyvä Elintarvike -lehti on koko elintarvikeketjun tiede- ja ammattilehti: raaka-aineista kuluttajan lautaselle. Lehti tarjoaa uusinta asiantuntija- ja tutkimustietoa eri teemoista ja visioi tulevaa. Lehden lukijat työskentelevät vastuullisissa tehtävissä elintarviketeollisuudessa ja -kaupassa, tutkimuslaitoksissa, julkishallinnossa ja oppilaitoksissa. Kehittyvä Elintarvike ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Kehittyvä Elintarvike –lehti kuuluu Aikakauslehtien Liittoon.

Tilaushinnat vuonna 2017:
Kestotilaus 63 €/vskr
Määräaikaistilaus 68 €/vsk
Oppilaitostilaus 50 €/vsk
Oppilaitosten määräaikaistilaus 55 €/vsk

Vuoden 2017 numerot ja ilmestymispäivät
Nro 1 28.2.
Nro 2 27.4.
Nro 3 9.6.
Nro 4 6.9.
Nro 5 26.10.
Nro 6 14.12.

Kehittyvä Elintarvike -lehden mediakortti.

Laskutusjakson pituus on vähintään puoli vuotta.

Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

 

Kehittyvä Elintarvike -lehden omat internet-sivut löytyvät osoitteesta www.kehittyvaelintarvike.fi

 

Lehden toimitus

Kehittyvä Elintarvike

PL 115, 00241 Helsinki

040 822 1370

toimitus(at)kehittyvaelintarvike.fi

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, HKI (Elintarviketeollisuusliitto)

 

Raija Ahvenainen-Rantala

päätoimittaja, TkT

raija.ahvenainen(at)kehittyvaelintarvike.fi

044 082 6118

 

Pirjo Huhtakangas

toimituspäällikkö

toimitus(at)kehittyvaelintarvike.fi

040 822 1370 

 

Mikäli haluat kirjoittaa lehteen, ota hyvissä ajoin yhteyttä toimitukseen, jotta voimme varata kirjoitukselle tilan. Kunkin numeron sisältö päätetään noin kolme kuukautta ennen lehden ilmestymistä.

Toimitus pidättää itselleen oikeuden muokata ja lyhentää tekstejä. Lehti ei vastaa tilaamatta lähetetystä aineistosta. Kirjoituksista ei makseta palkkioita.