Elintarviketieteiden Seura ry

Elintarviketieteiden Seura r.y. (ETS) on Elintarvikealan tutkimuksen, kehityksen, koulutuksen sekä ammattilaisten yhdysside. Vuonna 1947 perustettu Elintarviketieteiden Seura r.y. (ETS) on maamme suurin elintarvikealan yhdistys. Seuran tavoitteena on edistää ja kehittää koko elintarvikeketjun tieteellistä ja teknologista tutkimusta ja koulutusta sekä lisätä jäsenten yhteistoimintaa ja tiedonvaihtoa.

Alan ammattilaiset 

ETS:ssä on noin 1000 henkilöjäsentä. Pääosa jäsenistä on korkeakoulututkinnon suorittaneita elintarvikealan ammattilaisia. He toimivat usein hyvinkin vastuullisissa tehtävissä, kuten tutkimus- ja kehitysjohtajina, tuotekehityspäälliköinä, markkinoinnin esimiehinä, tuote- ja laboratoriopäälliköinä sekä tuotekehittäjinä.

Seuran julkaisema Kehittyvä Elintarvike -lehti on suomalainen elintarvikealan ammattijulkaisu ja toimii alan keskustelufoorumina. Lehdessä käsitellään ajankohtaisia elintarvikealan kysymyksiä. Lehteä lukevat seuran jäsenten lisäksi muut elintarvikealan ammattilaiset mm. yritysjohto, valvontaviranomaiset, terveydenhoitoalan henkilöstö sekä opetus- ja koulutusalan henkilöstö.

 

Osoitteen- ja nimenmuutokset yms. osoitteeseen info(at)ets.fi

 

Yhteystiedot

Elintarviketieteiden Seura ry

PL 115 (Pasilankatu 2)

00241 Helsinki

info@ets.fi

Y-tunnus: 0986550-2

 

Laskutusosoite

Otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja.

Verkkolaskutusosoite (OVT-tunnus): 003709865502

Välittäjän tunnus: BAWCFI22

Operaattori: Basware Oyj

 

Jos teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja, pdf-laskut lähetetään osoitteeseen: ETS.FI.P.113457-6 [a] docinbound.com

 

Paperilaskut lähetetään osoitteeseen:

Elintarviketieteiden Seura ry

PL 6981

00021 LASKUTUS