Elintarvikeanalytiikkajaosto (EAJ)

Elintarvikeanalytiikkajaoston (EAJ) tarkoituksena on edistää ja kehittää elintarvikeanalytiikan tutkimusta, tiedonvälitystä ja koulutusta sekä toimia yhdyssiteenä alalla toimivien Elintarviketieteiden Seuran jäsentenvälillä. Tarkoitustaan jaosto toteuttaa:

1. kehittämällä ja ylläpitämällä yhteistyötä elintarvikealan opetuksen, tutkimuksen, valvonnan ja yritysten kanssa2. järjestämällä teemapäiviä, ekskursioita, seminaareja ym.3. pitämällä jäsenistöä ajan tasalla koti- ja ulkomaisista kursseista, kongresseista ja kirjallisuudesta.

 

EAJ:n johtoryhmä 2014

 

Eila Järvenpää, FT, puheenjohtaja

MTT Jokioinen

31600 Jokioinen

040 5133 574

eila.jarvenpaa(at)mtt.fi

 

Oskar Laaksonen, sihteeri

Turun yliopisto

oskar.laaksonen(at)utu.fi

 

Mika Tuomola, FT
040 732 6700
mika.j.tuomola(at)gmail.com


Susanna Eerola, FT

Roal Oy

PL 57 (Tykkimäentie 15)

05201 Rajamäki

(09) 290 42106, 050 373 6612

susanna.eerola(at)roal.fi

 

Anu Johansson, FT

Net-Foodlab Oy

Voimakatu 19

20520 Turku

(02) 2730 888

anu.johansson(at)netfood.fi

 

Teija Nurmela, FM

Ordior Oy

Konalantie 47 A

00390 Helsinki

(09) 530 80015

teija.nurmela(at)ordior.fi

 

Päivi Laakso, FT

Eurofins Scientific Finland Oy

PL 75 (Raisionkaari 55)

21201 Raisio050 386 4322

paivilaakso(at)eurofins.com

 

Tiina Ritvanen

ritvaska@suomi24.fi