Elintarvikeanalytiikan jaosto (EAJ)

Elintarvikeanalytiikan jaoston (EAJ) tarkoituksena on edistää ja kehittää elintarvikeanalytiikan tutkimusta, tiedonvälitystä ja koulutusta sekä toimia yhdyssiteenä alalla toimivien Elintarviketieteiden Seuran jäsentenvälillä. Tarkoitustaan jaosto toteuttaa:

1. kehittämällä ja ylläpitämällä yhteistyötä elintarvikealan opetuksen, tutkimuksen, valvonnan ja yritysten kanssa2. järjestämällä teemapäiviä, ekskursioita, seminaareja ym. pitämällä jäsenistöä ajan tasalla koti- ja ulkomaisista kursseista, kongresseista ja kirjallisuudesta.

 

EAJ:n johtoryhmä 2016

 

Eila Järvenpää, FT, puheenjohtaja

Luonnonvarakeskus (Luke)

Uudet liiketoimintamahdollisuudet

Alimentum (Myllytie 1)

31600 Jokioinen

040 5133 574

eila.jarvenpaa(at)luke.fi

 

Oskar Laaksonen, FT, sihteeri

Elintarvikekemia ja elintarvikekehitys

Biokemian laitos, Turun yliopisto

oskar.laaksonen(at)utu.fi

 

Mika Tuomola, FT

HKScan Oyj

mika.tuomola(at)hkscan.com

 

Anu Johansson, FT

Net-Foodlab Oy

anu.johansson(at)netfood.fi

 

Teija Nurmela, FM

Berner Oy

teija.nurmela(at)berner.fi

 

Päivi Laakso, FT

Eurofins Scientific Finland Oy

paivilaakso(at)eurofins.fi

 

Tiina Ritvanen, FT

Elintarviketurvallisuusvirasto Evira

Kemian ja toksikologian tutkimusyksikkö

tiina.ritvanen(at)evira.fi