Elintarvikeanalytiikkajaosto (EAJ)

Elintarvikeanalytiikkajaoston (EAJ) tarkoituksena on edistää ja kehittää elintarvikeanalytiikan tutkimusta, tiedonvälitystä ja koulutusta sekä toimia yhdyssiteenä alalla toimivien Elintarviketieteiden Seuran jäsentenvälillä. Tarkoitustaan jaosto toteuttaa:

1. kehittämällä ja ylläpitämällä yhteistyötä elintarvikealan opetuksen, tutkimuksen, valvonnan ja yritysten kanssa2. järjestämällä teemapäiviä, ekskursioita, seminaareja ym.3. pitämällä jäsenistöä ajan tasalla koti- ja ulkomaisista kursseista, kongresseista ja kirjallisuudesta.

 

EAJ:n johtoryhmä 2015

 

Eila Järvenpää, FT, puheenjohtaja

Luonnonvarakeskus (Luke)

Uudet liiketoimintamahdollisuudet

Alimentum (Myllytie 1)

31600 Jokioinen

040 5133 574

eila.jarvenpaa(at)luke.fi

 

Oskar Laaksonen, sihteeri

Turun yliopisto

oskar.laaksonen(at)utu.fi

 

Mika Tuomola, FT

HKScan Oyj

PL 50 (Lemminkäisenkatu 48)

20521 Turku

040 732 6700

mika.tuomola(at)hkscan.com

 

Anu Johansson, FT

Net-Foodlab Oy

Voimakatu 19

20520 Turku

(02) 2730 888

anu.johansson(at)netfood.fi

 

Teija Nurmela, FM

Ordior Oy

Konalantie 47 A

00390 Helsinki

0400 852195

(09) 530 80015

teija.nurmela(at)ordior.fi

 

Päivi Laakso, FT

Eurofins Scientific Finland Oy

PL 75 (Raisionkaari 55)

21201 Raisio

050 386 4322

paivilaakso(at)eurofins.fi

 

Tiina Ritvanen, FT

Elintarviketurvallisuusvirasto Evira

Kemian ja toksikologian tutkimusyksikkö

Mustialankatu 3

00790 Helsinki

p. 040 489 3415

tiina.ritvanen(at)evira.fi