Elintarvikehygienian jaosto (EHJ)

Elintarvikehygienian jaoston (EHJ) tavoitteena on edistää ja kehittää elintarvikehygienian tutkimusta, tiedonvälitystä ja koulutusta sekä toimia yhdyssiteenä alalla toimivien seuran jäsenten välillä.

Toimintamuotoja ovat:

• teemapäivät

• ekskursiot

• yhteydenpito korkeakouluopetuksen, tutkimuksen ja yritysten välillä.

 

EHJ:n johtoryhmä 2016

 

Timo Nieminen, puheenjohtaja 

Turvallisuus ja kemikaalivirasto Tukes

timo.nieminen(at)tukes.fi

 

Juha-Pekka Vieno, ETM, sihteeri

McDonald´s Oy

juha-pekka.vieno(at)fi.mcd.com

 

Gun Wirtanen, TkT

guliwi(at)luukku.com

 

Asko Mäyry, ETM, MBA

ABC Solutions Oy

asko.mayry(at)abcsolutions.fi

 

Katarina Harjunpää

Lantmännen Unibake Finland

katarina.harjunpaa(at)lantmannen.com

 

Henna Moisio, ETM

HKScan Oy

 

Piia Ahde, elintarvikeinsinööri 

Kalatukku E.Eriksson Oy

 

Katriina Kojo, ETM

Anticimex Oy