Elintarvikehygienian jaosto (EHJ)

Elintarvikehygienian jaoston (EHJ) tavoitteena on edistää ja kehittää elintarvikehygienian tutkimusta, tiedonvälitystä ja koulutusta sekä toimia yhdyssiteenä alalla toimivien seuran jäsenten välillä.

Toimintamuotoja ovat:

• teemapäivät

• ekskursiot

• yhteydenpito korkeakouluopetuksen, tutkimuksen ja yritysten välillä.

 

EHJ:n johtoryhmä 2018:

 

Tiina Läikkö-Roto, puheenjohtaja, ELT

Valio Oy

tiina.laikko-roto(at)valio.fi

 

Juha-Pekka Vieno, sihteeri, ETM

McDonald´s Oy

Juha-Pekka.Vieno(at)fi.mcd.com

 

Piia Manninen, elintarvikeinsinööri

Kalatukku E. Eriksson Oy

piia.ahde(at)kalatukkueriksson.fi,

 

Katarina Harjunpää, ETM

Lantmännen Unibake Finland

Katarina.Harjunpaa(at)lantmannen.com,

 

Tanja Liukkonen, ETM

Anticimex Oy

tanja.liukkonen(at)anticimex.fi

 

Asko Mäyry, MBA

ABC Solutions Oy

asko.mayry(at)abcsolutions.fi

 

Gun Wirtanen, TkT

Helsingin yliopisto

guliwi(at)luukku.com

 

Aija Viitaniemi, ETM

ChefBug Oy Ltd

aija@herkkuhyonteiset.fi