Toimihenkilöt

 

Elintarviketieteiden Seura ETS ry

 

ETM, LuK Laura Hyvärinen, toiminnanjohtaja

040 1677 425

info(at)ets.fi

Elintarviketieteiden maisteri Laura Hyvärinen on toiminut Seuran hallituksessa vuosina 2014-2016, Prosessiteknisen jaoston johtoryhmässä vuodesta 2010 ja Seuran viestintä- ja talousassistenttina loppuvuoden 2016. Hyvärinen on toiminut konsulttiyrittäjänä ja elintarviketeollisuudessa kehitystehtävissä.

 

Kehittyvä Elintarvike -lehti

 

TkT, Raija Ahvenainen-Rantala, päätoimittaja 30.4.2017 asti

044 082 6118 

raija.ahvenainen(at)kehittyvaelintarvike.fi

Tekniikan tohtori Raija Ahvenainen-Rantala on toiminut lehden osapäiväisenä päätoimittajana vuoden 2001 alusta alkaen. Hän on myös Elintarviketieteiden Seuran kunniajäsen ja kunniapuheenjohtaja. Ahvenainen-Rantalalla on lähes neljän vuosikymmenen kokemus elintarvikealalta. Ahvenainen-Rantala on ollut kehittämässä lehteä sen syntymetreiltä asti.

 

ETT, DI Laila Seppä, päätoimittaja 1.5.2017 alkaen

040 153 4842

laila.seppa(at)kehittyvaelintarvike.fi

Elintarviketieteiden tohtori, diplomi-insinööri Laila Seppä toimii osa-aikaisena päätoimittajana 1.5.2017 alkaen. Seppä on ollut aktiivinen toimija Seuran Aistinvaraisen tutkimuksen jaostossa ja toiminut johtoryhmän puheenjohtajana vuosina 2013−2015.

 

Pirjo Huhtakangas, toimituspäällikkö

040 822 1370

toimitus(at)kehittyvaelintarvike.fi, pirjo.huhtakangas(at)kehittyvaelintarvike.fi

Toimituspäällikkö Pirjo Huhtakangas on ollut lehden palveluksessa vuodesta 2000 alkaen. Hän on seuran jäsen ja kuuluu kaikkiin sen jaostoihin sekä Turun Elintarviketutkijain Seuraan. Pirjo Huhtakangas on työskennellyt noin 30 vuotta toimittajan tehtävissä pääosin ammattilehdissä.